23 янв. 2008 г., 09:50

Обгърнат спомен 

  Поэзия » Любовная
518 0 10

С един замах превърнах те в магия.

С една усмивка във ръце простенах.

Дойде за малко, но във вечност се превърна

и себе си във мене преобърна.

Живях на сън.

На живо те сънувах.

До тебе бях и в порив мига ни нарисувах.

От черно-бяла обич,

в цвят страстта завинаги простена.

Не си отивай!

Остани до мен!

И нека съм със спомен надарена!

© Таня Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??