Човек и сам
може да обича!
Пътечката малка
спомените скрила.
Цветенцата китни
ухаещи на обич.
Миговете свидни
скъпи са ми те.
Годините с него
обичта голяма.
Нашият си ден,
измислен от мен.
Даваше ми всичко
що душата иска.
Обич, усмихни се!
Ти бе щастлива,
толкова голяма,
вярна и засмяна.
Вселената е малка
да те приюти,
толкова чаровна,
единствена си ти!
Тръпките прекрасни,
дните с мечти
с обич изживяни.
Той това, никога
не може да ограби.
© Елена Все права защищены