20.07.2016 г., 21:31 ч.

Обич 

  Поезия
397 0 3

Човек  и сам

може да обича!

Пътечката малка

спомените скрила.

Цветенцата китни

ухаещи на обич.

Миговете свидни

скъпи са ми те.

Годините с него

обичта голяма.

Нашият си ден,

измислен от мен.

Даваше ми всичко

що душата иска.

Обич, усмихни се!

Ти бе щастлива,

толкова голяма,

вярна и засмяна.

Вселената е малка

да те приюти,

толкова чаровна,

единствена си ти!

Тръпките прекрасни,

дните с мечти

с обич изживяни.

Той това, никога

не може да ограби.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??