23 июл. 2004 г., 14:35

Обич 

  Поэзия
1418 0 0
Обичам те!
Не искам да те лъжа!
Не искам на мен да ми тежи!
Къде си ти,къде си?

С цял глас да викна
туй що ме боли
Обичам те!
Най-сетне разбери!

© Лазар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??