11 июн. 2004 г., 23:36

обич 

  Поэзия
1595 0 0

Обичам те  когато твоите очи се отразяват  в моите

Обичам те когато моите  ръце усещат твоите

Обичам те когато галиш  косата която сьм разресала за теб

Обичам те когато сутрин вдишвам първия  слънчев миг

усещайки твоите устни.

 

 

© Десислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??