Jun 11, 2004, 11:36 PM

обич 

  Poetry
1596 0 0

Обичам те  когато твоите очи се отразяват  в моите

Обичам те когато моите  ръце усещат твоите

Обичам те когато галиш  косата която сьм разресала за теб

Обичам те когато сутрин вдишвам първия  слънчев миг

усещайки твоите устни.

 

 

© Десислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??