Обич моя (Завръщане)
Красиви цветя - пламва нощта,
лампи горят - безброй слънца,
огън в очите - исктрите горят,
и пак се търсят наште тела.
Време минава - ден подир ден,
суша голяма - няма те до мен,
чакам задъхан сам във нощта,
тебе те няма - а идва денят.
Нежно докосвам снимката твоя,
сърцето докосва твойто дори,
аз чакам с надежда твоята обич,
която ти на мен посвети.
Аз ще чакам този миг да дойде,
когато ти ще се върнеш пак при мен,
и с дъх на обич аз ще те прегърна,
и ще благословя със радост този ден.
© Виктор Все права защищены