9.12.2007 г., 17:01 ч.

Обич Моя (Завръщане) 

  Поезия » Любовна
740 0 2

Обич моя (Завръщане)

 

 

Красиви цветя - пламва нощта,

лампи горят - безброй слънца,

огън в очите - исктрите горят,

и пак се търсят наште тела.

 

Време минава - ден подир ден,

суша голяма - няма те до мен,

чакам задъхан сам във нощта,

тебе те няма - а идва денят.

 

Нежно докосвам снимката твоя,

сърцето докосва твойто дори,

аз чакам с надежда твоята обич,

която ти на мен посвети.

 

Аз ще чакам този миг да дойде,

когато ти ще се върнеш пак при мен,

и с дъх на обич аз ще те прегърна,

и ще благословя със радост този ден.

© Виктор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??