20 авг. 2007 г., 18:02

Обичай ме! 

  Поэзия
642 0 7

Обичай ме


Обичай ме и нека заедно,

да изживеем с теб мигът,

потънали в звездния оазис

на нашия прекрасен земен кът.

Полъхът в завесите на обичта ни,

да гали нежно нашите тела.

В прегръдките на пясъчните дюни,

да останем само ти, аз и Любовта!

© Пепа Деличева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??