Aug 20, 2007, 6:02 PM

Обичай ме! 

  Poetry
640 0 7

Обичай ме


Обичай ме и нека заедно,

да изживеем с теб мигът,

потънали в звездния оазис

на нашия прекрасен земен кът.

Полъхът в завесите на обичта ни,

да гали нежно нашите тела.

В прегръдките на пясъчните дюни,

да останем само ти, аз и Любовта!

© Пепа Деличева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??