Обичай ме... горчива и солена,
обичай ме и цветна и красива.
Рисувай ми любов с очите на дете.
Аз бягам от фалшиви хора и търся твоите ръце.
Докосвай ме... Докосването е изкуство,
а ти го можеш най-добре. Бъди река,
която ме поглъща, бъди небе с безброй лица.
Обичай ме безпътна и самотна.
Обичай ме и мразена, сиротна.
Рисувай ми любов с очите на дете.
И непокорна пак ме пожелавай.
Докосвай ме като любовница и нова тръпка.
Погубвай ме като стихия,
преследвай ме като бездомник, открил дома си в мен.
Откривай ме, като икона ме почитай.
И всеки път ме пожелавай отново и отново.
Рисувай ми любов с очите на дете!
© Nellita Все права защищены