Обичай ме,
когато съм любима.
Обичай ме,
когато съм непоносима.
Обичай ме,
когато щастието за ръка държа.
Обичай ме,
когато плувам в отровната тъга.
Обичай ме,
когато с ангелите си играя.
Обичай ме,
когато с дяволите песен пея.
Обичай ме,
когато в хаос царувам.
Моля...
Само теб жадувам.
© Айше Али Все права защищены