Jan 19, 2018, 1:40 PM  

Обичай ме, когато... 

  Poetry » Love
792 1 5

Обичай ме, 

              когато съм любима.

Обичай ме, 

              когато съм непоносима.

Обичай ме,

              когато щастието за ръка държа.

Обичай ме,   

              когато плувам в отровната тъга.

Обичай ме,

              когато с ангелите си играя.

Обичай ме, 

              когато с дяволите песен пея.

Обичай ме,

              когато в хаос царувам.

Моля...

Само теб жадувам.

© Айше Али All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??