Обичал ли си някога наистина -
без свян, без страхове и без окови...
Без да се питаш: Тя ли е единствена?
Дали не бъркам в избора отново?
Обичал ли си най-неподходящата,
жената на приятел от детинство?
Раздирала ли е любов душата ти,
съсипвайки моралното единство?
През нощите оставал ли си буден
с мечти за погледа ù, спрял в твоя...
Представяш ли си как случайно утре ти
се сблъскваш точно с нея на завоя...
Как тя ще те погледне по-особено
и ще запали страст напълно нова.
Ръката ù как нежно хваща твоята
и смело ти нашепва: "Казанова..."
Обичал ли си някога наистина
без свян, без страхове и без окови!
Последвал на сърцето свое избора,
готов на всичко, за да бъде ТВОЯ!!
© Ралица Все права защищены