Jun 12, 2012, 11:54 PM

Обичал ли си 

  Poetry » Love
978 0 15

Обичал ли си някога наистина -

без свян, без страхове и без окови...

Без да се питаш: Тя ли е единствена?

Дали не бъркам в избора отново?

 

Обичал ли си най-неподходящата,

жената на приятел от детинство?

Раздирала ли е любов душата ти,

съсипвайки моралното единство?

 

През нощите оставал ли си буден

с мечти за погледа ù, спрял в твоя...

Представяш ли си как случайно утре ти

се сблъскваш точно с нея на завоя...

 

Как тя ще те погледне по-особено

и ще запали страст напълно нова.

Ръката ù как нежно хваща твоята

и смело ти нашепва: "Казанова..."

 

Обичал ли си някога наистина

без свян, без страхове и без окови!
Последвал на сърцето свое избора,

готов на всичко, за да бъде ТВОЯ!!

 

 

 

 

 

© Ралица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??