Обичам те тъй както се обича
най-хубавия цвят на пролетта
в кръвта ми разтопено слънце тича
и буди ме все рано сутринта
Аз тръгвам и се крия да не чуя
за планове, съмнения и страх
обич като чиста топла струя
бързо ще излея върху тях
Ще удавя всеки смисъл и въпроси
в песента на твоя смях
нека обичта ни само носи
щастлив безоблачен заряд
Обичам те тъй както се обича
най-хубавия ден на пролетта
в кръвта ми буйната природа тича
и тласка ме към твоята врата
21.01.2021г
© Любомира Нанева Все права защищены