Обичам те толкова много
Колкото небето!
Не, колкото цветята!
Колкото росата в полето
и водата по земята.
Обичам косата синя
и очите ти червени.
Сълзите чисти
и усмивките засмени.
Колкото Слънце!
Колкото свещено зрънце
истина те обичам.
Колкото океана.
Колкото маса за двама.
Но тебе все те няма, все те няма…
© Галифрей Михайлов Все права защищены