Feb 11, 2016, 10:59 PM

Обичам те толкова много 

  Poetry » Love
829 0 2

Обичам те толкова много

 

Колкото небето!

Не, колкото цветята!

Колкото росата в полето

и водата по земята.

 

Обичам косата синя

и очите ти червени.

Сълзите чисти

и усмивките засмени.

 

Колкото Слънце!

Колкото свещено зрънце

истина те обичам.

Колкото океана.

Колкото маса за двама.

 

Но тебе все те няма, все те няма…

 

© Галифрей Михайлов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??