11.02.2016 г., 22:59 ч.

Обичам те толкова много 

  Поезия » Любовна
830 0 2

Обичам те толкова много

 

Колкото небето!

Не, колкото цветята!

Колкото росата в полето

и водата по земята.

 

Обичам косата синя

и очите ти червени.

Сълзите чисти

и усмивките засмени.

 

Колкото Слънце!

Колкото свещено зрънце

истина те обичам.

Колкото океана.

Колкото маса за двама.

 

Но тебе все те няма, все те няма…

 

© Галифрей Михайлов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??