Обикнах те откакто те видях.
Искрица нежно пламна в мен.
Тогава аз за себе си разбрах,
че искам винаги да чувам твоя глас.
Кога отново ще те видя?
Кога ще ме прегърнеш пак?
Очите с поглед да говорят,
любов и обич да горят във нас.
Под звездното небе да шепнем
за теб и мен, за миналите дни,
по пътя наш да си поемем
и никой да не може да ни раздели.
© Ивелина Цветкова Все права защищены