Jan 24, 2008, 9:26 PM

Обикнах те 

  Poetry
2136 0 4

Обикнах те откакто те видях.

Искрица нежно пламна в мен.

Тогава аз за себе си разбрах,

че искам винаги да чувам твоя глас.

 

Кога отново ще те видя?

Кога ще ме прегърнеш пак?

Очите с поглед да говорят,

любов и обич да горят във нас.

 

Под звездното небе да шепнем

за теб и мен, за миналите дни,

по пътя наш да си поемем

и никой да не може да ни раздели.

© Ивелина Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??