11 июл. 2006 г., 12:09

Облечена в спомени 

  Поэзия
686 0 2
Ако ме срещнеш някога в съня си,
есенно притихнала и бяла,
недей прогонва ме - така ще знам,
че след толкова години
поне в едно сърце съм оцеляла.

Ако ме срещнеш някога в деня си,
недей ме спира, отмини.
Облечи ме само в спомени,
и ще бъда пак онази,
на която бе дарил своите първи мечти.

Онази, която вече я няма,
сега друга с очите нейни взира се в теб,
но своя образ предишен
в твоя поглед познала,
разбра, че поне в едно сърце е оцеляла...

© Ана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много е добро,харесва ми,но мисля,че можеш и по-добре!
  • Хареса ми идеята и първия куплет.На останалите им трябва още малко,съвсем малко.
    Поздрави и успех!Ще го оценя после
Предложения
: ??:??