Не вярвам някога да спра да те обичам!
Обречена съм да си ида с тази обич!
Дори когато и пред себе си отричам,
душата ми крещи: Без теб не мога.
А иска ми се да съм безразлична
и чувствата към теб да бъдат спомен,
защото знам, не мога да те имам
и любовта ми носи страшна болка!
© Анна Дюлгерова Все права защищены