Mar 27, 2009, 12:58 PM

Обречена съм да си ида с тази обич 

  Poetry » Love
957 0 20

Не вярвам някога да спра да те обичам!

Обречена съм да си ида с тази обич!

Дори когато и пред себе си отричам,

душата ми крещи: Без теб не мога.

 

 

 

А иска ми се да съм безразлична

и чувствата към теб да бъдат спомен,

защото знам, не мога да те имам

и любовта ми носи страшна болка!

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??