20 февр. 2019 г., 19:19

Обява 

  Поэзия
465 1 0

Обява за изгубено сърце

.. моето по пътя го загубих.

То бе щастливо, а сега не е,

вече не танцува, вече то е друго.

 

Преди рисуваше цветя

в снега и по запотените прозорци,

сега.. в тях вижда празнина

затваря се и с мене не говори.

 

Преди се смееше със глас

и палеше искрици в очите,

а днес е нямо, няма съм и аз

и сенките прегръщат дните.

 

Преди усмихваше се спонтанно

и танцуваше с искрящи цветове,

сега.. тъгата се е настанила нахално

и контролира го.. аз - не.

 

А Той се влюби в онова сърце

.. как искам него да му върна.

Залепям обявата за изгубено сърце 

и с Надеждата отиваме да търсим.

© Емилия Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??