3 авг. 2012 г., 11:43

Очаквам те 

  Поэзия » Любовная
2134 0 11

Очаквам те
в една самотна нощ,
с животи разминаване.
Очаквам те,
в сърцето ми си нож,
забит до осъзнаване.
Очаквам те
като обичан дъжд,
дошъл на зазоряване.
Очаквам те,
тъй както може мъж -
почти до полудяване...
Очаквам те,
а ти ела
в съня ми нецелувана
и после
прегърни

нощта  така жадувана.

© Михаил Цветански Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??