18 февр. 2005 г., 22:54

Очакване 

  Поэзия
1048 0 0
Тихо на пръсти се вмъквам...
Нежно докосвам деня.
Сънят недоспал се завръща
недолюбил нощта...
Заключвам зад обвивката своя
чувствително нежна душа,
на устните слагам усмивка,
на очите-пастелният цвят,
обличам втората кожа..
тихо на пръсти се вмъквам.
Мога все още да слушам,
мога дори да мълча...
В очакване трепетно тръпна...
и нежно докосвам деня.

© Надя Вълканова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??