12 июн. 2008 г., 15:00

Очарование 

  Поэзия
535 0 1
Тихо се къпе пролетно цвете
със свежия дъжд, тихо засмян.
Тихо прошепва сребърен цвят,
усещайки тоз тих кръговрат.

И всички утихнали смело подслушват
нежните стъпки на красива душа...
Тихо пристъпила леко напред,
със блясък кристален тя омайва наред!

© Емил Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??