12.06.2008 г., 15:00 ч.

Очарование 

  Поезия
533 0 1
Тихо се къпе пролетно цвете
със свежия дъжд, тихо засмян.
Тихо прошепва сребърен цвят,
усещайки тоз тих кръговрат.

И всички утихнали смело подслушват
нежните стъпки на красива душа...
Тихо пристъпила леко напред,
със блясък кристален тя омайва наред!

© Емил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??