Jun 12, 2008, 3:00 PM

Очарование 

  Poetry
536 0 1
Тихо се къпе пролетно цвете
със свежия дъжд, тихо засмян.
Тихо прошепва сребърен цвят,
усещайки тоз тих кръговрат.

И всички утихнали смело подслушват
нежните стъпки на красива душа...
Тихо пристъпила леко напред,
със блясък кристален тя омайва наред!

© Емил All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??