13 июн. 2008 г., 10:33

Очите ти 

  Поэзия » Любовная
789 0 6

             Очите ти

 

 

 

 

Очите ти са несънувано красиви!

Изумруда свети в тях като отглас

на полета ширнали се, дивни.

Без дъх останала съм аз, в прехлас.

 

 

Не виждам аз усмивката ти нежна,

дори не чувам твоя глас!

Уж будна съм, но като в хипноза

очите виждам. Само тях.

 

 

Омагьосана, забравям и да дишам!

Усмихваш се - това го знаеш ти.

С усилие огромно се разбуждам -

сега се раждат бъдещите спомени.

© Яна Танева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??