4 нояб. 2009 г., 23:15

Ода за Качулатия 

  Поэзия » Юмористическая
544 0 3

Еретичен монах проповядва

по канона на злия апостол.

С халба бира редовно обядва

и замезва със свинско през пости.

 

По събори, седенки и кръчми

благославят поета с качулка,

щом съзрат очилата му Жлъчни

и желязната адска висулка.

© Яким Дянков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??