4.11.2009 г., 23:15 ч.

Ода за Качулатия 

  Поезия » Хумористична
543 0 3

Еретичен монах проповядва

по канона на злия апостол.

С халба бира редовно обядва

и замезва със свинско през пости.

 

По събори, седенки и кръчми

благославят поета с качулка,

щом съзрат очилата му Жлъчни

и желязната адска висулка.

© Яким Дянков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??