Ти дойде!
Ураганна стихия, пустинен дъжд,
прилив от нежност, несломима скала,
арктическо лято, разцъфнала ръж,
черна магия, слънце в нощта,
изгряла след градушка дъга,
прилив от нежност, убиец от страст,
в омая отдадена, дори не разбрах...
Вече Аз дали съм все още Аз...
И се търся...
© П Антонова Все права защищены