Jun 23, 2020, 8:28 PM

Огледално 

  Poetry
578 7 11

Ти дойде!

Ураганна стихия, пустинен дъжд,

прилив от нежност, несломима скала,

арктическо лято,  разцъфнала ръж,

черна магия, слънце в нощта,

 

изгряла  след градушка дъга,

прилив от нежност, убиец от страст,

в омая отдадена, дори не разбрах...

Вече Аз дали съм все още Аз...

И се търся...

 

© П Антонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??