11 апр. 2010 г., 20:34

Огън 

  Поэзия » Любовная
663 0 0

 

 

Огън

 

Отразена светлина

във очите ти догаря...

Преоткрий във мен света...

Недопушена цигара във ръката ти трепери...

Аз долавям - ти долавяш

смут

прокрадващ,

непривичен.

Погледите ни се търсят -

огънят е жив, първичен...

Не усещаш, в мен потънал,

как цигарата те пари...

Наше е това безумие.

Недопушена цигара парва унеса във тебе -

пускаш я

и нежно ставаш

див,

реален

и вълшебен...

 

 

 

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??