25 окт. 2016 г., 21:09

Октомври е късно 

  Поэзия
978 7 8

Октомври е късно за среща.
В октомври се давят мечти.
Изстинала обич и нещо,
Което все още малко боли.
Вали и вече не спира.
А никак не искам да плача.
Дъждът сълзи не отмива.
За кратко ги скрива обаче.
Октомври се стели мъгливо.
И все по-хладно прегръща.
Любовта  била мълчалива.
Ала тихият дом не е вкъщи.
Октомври е късно за всичко.
Някой ме пусна да тръгна.
Някога пак ще обичам.
Октомври преди да се върне.

© Някоя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??