25.10.2016 г., 21:09 ч.

Октомври е късно 

  Поезия
974 7 8

Октомври е късно за среща.
В октомври се давят мечти.
Изстинала обич и нещо,
Което все още малко боли.
Вали и вече не спира.
А никак не искам да плача.
Дъждът сълзи не отмива.
За кратко ги скрива обаче.
Октомври се стели мъгливо.
И все по-хладно прегръща.
Любовта  била мълчалива.
Ала тихият дом не е вкъщи.
Октомври е късно за всичко.
Някой ме пусна да тръгна.
Някога пак ще обичам.
Октомври преди да се върне.

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??