Омръзна ми да бъда междучасие.
Резервен романтичен вариант.
За някого на егото, украса.
Спасителния пояс в океан...
До гуша ми дойде от страховете ви.
От снимките на тъжното ви щастие.
И кошче да съм аз за грехове,
в което е сърцето ми на части...
Дотегна ми да бъда знаменател,
мъжът във гардероба да съм скрит,
подправеното име в указателя,
любовникът - лиричен наркотик.
Наистина, ужасно отегчително!
Прощавайте, не мога да угаждам.
Да бъда номер две, но без съжителство,
а титуляра от благата да намазва.
Излизам във почивка. Полагаема.
И много съжалявам. Нека друг,
да бъде ухажорът ви без наем.
Но не забравяйте и скъпия съпруг.
Стихопат.
Danny Diester
© Данаил Антонов Все права защищены