14.03.2020 г., 8:34 ч.

Омръзна ми... 

  Поезия » Любовна, Философска
414 0 1

Омръзна ми да бъда междучасие.

Резервен романтичен вариант.

За някого на егото, украса.

Спасителния пояс в океан...

До гуша ми дойде от страховете ви. 

От снимките на тъжното ви щастие. 

И кошче да съм аз за грехове, 

в което е сърцето ми на части... 

Дотегна ми да бъда знаменател, 

мъжът във гардероба да съм скрит, 

подправеното име в указателя, 

любовникът - лиричен наркотик. 

Наистина, ужасно отегчително! 

Прощавайте, не мога да угаждам. 

Да бъда номер две, но без съжителство, 

а титуляра от благата да намазва. 

Излизам във почивка. Полагаема. 

И много съжалявам. Нека друг, 

да бъде ухажорът ви без наем. 

Но не забравяйте и скъпия съпруг. 

 

Стихопат. 

Danny Diester 

 

 

 

 

 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??