20 февр. 2016 г., 19:59

Онези момчета 

  Поэзия » Любовная
632 1 6

ОНЕЗИ МОМЧЕТА

 

Колко лесно, без съпротива,

моят свят си отива.

И посичат дръвчета 

с имена на момчета...

Побелели момичета

още чакат "Обичам те"!

С цялата съпротива

любовта си отива...

© Радка Миндова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??