20.02.2016 г., 19:59 ч.

Онези момчета 

  Поезия » Любовна
631 1 6

ОНЕЗИ МОМЧЕТА

 

Колко лесно, без съпротива,

моят свят си отива.

И посичат дръвчета 

с имена на момчета...

Побелели момичета

още чакат "Обичам те"!

С цялата съпротива

любовта си отива...

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??