Feb 20, 2016, 7:59 PM

Онези момчета 

  Poetry » Love
633 1 6

ОНЕЗИ МОМЧЕТА

 

Колко лесно, без съпротива,

моят свят си отива.

И посичат дръвчета 

с имена на момчета...

Побелели момичета

още чакат "Обичам те"!

С цялата съпротива

любовта си отива...

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??