26 апр. 2012 г., 10:33

Опитах аз да те спася… 

  Поэзия » Другая
675 0 0

Опитах аз да те спася…

на Ангел

 

 

Стоиш пред мен - не смееш да говориш!

Да, страшна съм  и с поглед  те убивам!

Хукни и бягай - сигурно го можеш!

Останах без криле и  няма да те стигна…

 

Не ме помни! Аз… само ще те помня!

Ти имаш си  местенце  под  Луната.

Сега върви! На  Господ  ще се моля…

Опитай  се  да  си спасиш душата!

© Димена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??