26.04.2012 г., 10:33 ч.

Опитах аз да те спася… 

  Поезия » Друга
615 0 0

Опитах аз да те спася…

на Ангел

 

 

Стоиш пред мен - не смееш да говориш!

Да, страшна съм  и с поглед  те убивам!

Хукни и бягай - сигурно го можеш!

Останах без криле и  няма да те стигна…

 

Не ме помни! Аз… само ще те помня!

Ти имаш си  местенце  под  Луната.

Сега върви! На  Господ  ще се моля…

Опитай  се  да  си спасиш душата!

© Димена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??