Apr 26, 2012, 10:33 AM

Опитах аз да те спася… 

  Poetry » Other
610 0 0

Опитах аз да те спася…

на Ангел

 

 

Стоиш пред мен - не смееш да говориш!

Да, страшна съм  и с поглед  те убивам!

Хукни и бягай - сигурно го можеш!

Останах без криле и  няма да те стигна…

 

Не ме помни! Аз… само ще те помня!

Ти имаш си  местенце  под  Луната.

Сега върви! На  Господ  ще се моля…

Опитай  се  да  си спасиш душата!

© Димена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??