Опити.
Времето – животно с N глави,
цъка хороскопно да се прояви.
Съдбоносно ритъмче навява,
търпеливо и крилато ни следи.
Хорица с желания, с пари,
шопинг-мания преодоляват.
Друг от глад стомаха го боли,
глад не се забравя.
Време няма,
има само опити,
коледна премяна,
по-нелепа си от всякога.
© Братан Все права защищены