24.12.2008 г., 13:14 ч.

Опити 

  Поезия » Гражданска
544 0 6

 

 


Опити.

 

Времето – животно с  N глави,

цъка хороскопно да се прояви.

Съдбоносно ритъмче навява,

търпеливо и крилато ни следи.

 

Хорица с желания, с пари,

шопинг-мания преодоляват.

Друг от глад стомаха го боли,

глад не се забравя.

 

Време няма,

има само опити,

коледна премяна,

по-нелепа си от всякога.



24.12.2оо8





© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??