7 окт. 2012 г., 00:46

Опиянение 

  Поэзия » Другая
436 0 3

Силна кръв -

мелнишко вино,

древен е гласът ти.

През вековете

е пренесъл непокорство.

Силна кръв -

за миг не ме оставяш

в хладна пресметливост.

Не позволяваш

изящен и коварен ход,

изтънчено лукавство.

Слабост или сила

носи тоя огън?

Знам... едно от двете...

и опиянение.

© Наташа Биразова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??