7.10.2012 г., 0:46 ч.

Опиянение 

  Поезия » Друга
431 0 3

Силна кръв -

мелнишко вино,

древен е гласът ти.

През вековете

е пренесъл непокорство.

Силна кръв -

за миг не ме оставяш

в хладна пресметливост.

Не позволяваш

изящен и коварен ход,

изтънчено лукавство.

Слабост или сила

носи тоя огън?

Знам... едно от двете...

и опиянение.

© Наташа Биразова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??